

RED Day

(Odd Classes)

| | (| | | | | | | | |
|--|---|---|--|--|--|--|--|--|--|
| | Homeroe | om Ends: 8:02 | | | | | | | |
| 1st Hour:8:06-9:36 (90 minutes) | | | | | | | | | |
| 3rd Hour: 9:40-11:10 (90 minutes) | | | | | | | | | |
| A/B Lun | ich Shift: | C/D Lur | nch Shift: | | | | | | |
| Recess: 11:39-11:57 | <u>B Lunch</u> Recess:11:17-11:35 11:39-11:57 (18 min) 2-1:32 (90 minutes) | <u>C Lunch</u> 12:03-12:21 (18 min) Recess: 12:25-12:43 | 59 (first half, 45 minutes) <u>D Lunch</u> Recess:12:03-12:21 12:25-12:43 (18 min) 2 (second half, 45 minutes) | | | | | | |
| | 7th Hour: 1: | 36-3:06 (90 minutes) | | | | | | | |
| | <u>BL</u> A | ACK Day | | | | | | | |
| | (Eve | en Classes) | 1 | | | | | | |
| | Homeroe | om Ends: 8:02 | | | | | | | |
| | 2nd Hour:8: | : 06-9:36 (90 minutes) | | | | | | | |
| | 4th Hour: 9: | 40-11:10 (90 minutes) | | | | | | | |
| A/B Lun | ch Shift: | C/D Lunch Shift: | | | | | | | |
| <u>A Lunch</u> | <u>B Lunch</u> | 6th Hour: 11:14-11:59 (first half, 45 minutes) C Lunch D Lunch | | | | | | | |

11:17-11:35 (18 min) Recess: 11:39-11:57

Recess:11:17-11:35 11:39-11:57 (18min) 6th Hour: 12:02-1:32 (90 minutes)

<u>C Lunch</u> 12:03-12:21 (18 min)

Recess: 12:25-12:43

<u>D Luncn</u>

Recess:12:03-12:21 12:25-12:43 (18 min)

6th Hour: 12:47-1:32 (second half, 45 minutes)

8th/Advisory: 1:36-3:06 (90 minutes)



Green Day: Wednesday Collaboration Day

(All classes except 8th Hour/Advisory)

| Teacher Coll | aboration: 7:30-8:20 (50 minutes) | | | | |
|--|---|--|--|--|--|
| Homer | oom: 8:25-8:32 (7 minutes) | | | | |
| 1st Ho | our: 8:36-9:21 (45 minutes) | | | | |
| 2nd Ho | our: 9:25-10:10 (45 minutes) | | | | |
| 3rd Hot | ur: 10:14-10:59 (45 minutes) | | | | |
| A/B Lunch Shift: A Lunch B Lunch 11:07-11:25 (18 min) Recess: 11:07-11:25 Recess: 11:29-11:47 11:29-11:47 (18min) 4th Hour: 11:52-12:37 (45 minutes) | C/D Lunch Shift: C D Lunch 11:56-12:14 (18 min) Recess: 11:56-12:14 Recess: 12:18-12:36 12:18-12:36(18min) | | | | |
| 5th Ho | ur: 12:41-1:26 (45 minutes) | | | | |
| 6th Ho | our: 1:30-2:15 (45 minutes) | | | | |
| 7th Hour: 2 | :19-3:06 (47 minutesfor messages) | | | | |

| Full Week | | | | | | | | | |
|-----------|-------|-------------------|-----|-------|--|--|--|--|--|
| М | т | w | R | F | | | | | |
| RED | BLACK | ALL | RED | BLACK | | | | | |
| | | (Collab in AM) | | | | | | | |
| | | | | | | | | | |

| 4-Day Week | | | | | | | 4-Day We | <u>ek</u> | | | |
|------------|-----|-------|-----|-------|---------------------------|--|---------------------------|-----------|-------|-----|-------|
| | М | т | w | R | F | | м | т | w | R | F |
| | RED | BLACK | RED | BLACK | <mark>No</mark> School | | <mark>No</mark> School | RED | BLACK | RED | BLACK |

| <u>3-Day Week</u> | | | | | | | | | |
|-------------------|--------------|--------------------------|-----|-------|------|-------|--------------------------|--------------|--------------|
| м | т | w | R | F | м | т | w | R | F |
| No School | No School | ALL (Collab in AM) | RED | BLACK | RED | BLACK | ALL (Collab in AM) | No School | No School |

